Predmet: Metrološki sistem

Metrologija sa osnovama tehnike_izmena sala za polaganje drugog kolokvijuma

Zbog nemogućnosti održavanja kolokvijuma u salama koje su date u rasporedu polaganja kolokvijum će biti održan u salama C001, C002 i 111. Mole se svi studenti koji su se prijavili za polaganje kolokvijuma da sutra pre početka kolokvijuma dođu ispred sala C001 i C002 zbog raspoređivanja po salama.


Metrologija sa osnovama tehnike_obaveštenje za polaganje ispita u junskom ispitnom roku

Poštovani studenti,

Zbog preporuka koje se odnose na prevenciju širenja virusa, prilikom organizovanja polaganja ispita, usmeni ispit iz predmeta Metrologija sa osnovama tehnike polaže se u junskom ispitnom roku pismeno u terminu usmenog ispita, 28.06.2020, u 11:00. Test koji ćete polagati sadržaće esejska pitanja, zadatke i zatvorena pitanja. Gradivo koje dolazi na usmenom ispitu pripremate iz pitanja za usmeni ispit i dodatno zadatke iz merne nesigurnosti.

Termin pismenog ispita, 15.06.2020. u 9:00, je termin za polaganje kolokvijuma za studente koji ih nisu polagali ili nisu zadovoljni ostvarenim poenima na istim.

 


Prijava za drugi kolokvijum iz predmeta Metrologija sa osnovama tehnike

Dragi studenti,

Zbog specifičnih uslova vezanih za epidemiološku situaciju u zemlji i preporuka za prevenciju širenja virusa potrebno je da se prijavite za izlazak na predstojeći kolokvijum. Rok za prijavu je utorak 02.06. do 23:59.

Prijava je dostupna na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRBtexsH9hh5HR-AwG7v3Rwm5lIXzRFqK1RZpyvNHarKNx7Q/viewform

Kolokvijum će moći da polažu isključivo studenti koji se do ovog roka prijave za polaganje. Molimo vas da se prijavite isključivo ako ste sigurni da ćete pristupiti polaganju jer se na osnovu broja prijavljenih pravi raspored polaganja kolokvijuma u skladu sa preporukama za prevenciju širenja virusa.

Hvala na razumevanju.


Metrologija sa osnovama tehnike_predispitni poeni

Ostvarene predispitne poene možete pogledati ovde. Usmeni ispit se polaže, 23.06. u sali C201, prema sledećem rasporedu: prva grupa studenata sa prezimenima od Aleksić do Miletić od 11h (prema azbučnom redosledu), a preostali studenti od 12h.


Pristup Moodle sistemu

Dragi studenti, ako niste do sada otvorili nalog na Moodle sistemu fakulteta, ili ne možete da aktivirate postojeći nalog, potrebno je da otvorite novi nalog za mail prema uputstvu datom na linku http://rc.fon.bg.ac.rs/servisi/prelazak-na-novi-mejl-server-fon-a/. Preko novog mail-a bićete u mogućnosti da aktivirate stari ili otvorite novi nalog za Moodle sistem. Svi studenti koji bez problema pristupaju svom Moodle nalogu i dalje mogu da ga koriste sa postojećim parametrima za pristup.

dr Ana Horvat


MOODLE: UPUTSTVO ZA PRISTPANJE SISTEMU ZA STUDENTE KOJI SLUŠAJU “METROLOGIJU SA OSNOVAMA TEHNIKE“ I “PLANIRANJE KVALITETA“

U prilogu se nalaze korisničko ime i mejl sa FON-ovog sistema za studente koji slušaju predmete “Metrologija sa osnovama tehnike“ i “Planiranje kvaliteta“. 

Studentima koji do sada nisu imali FON-ov mejl je mejl napravljen.

Svim studentima koji do sada nisu imali korisničko ime na “Moodle“-u, parametri pristupa (zajedno sa šifrom) su poslati na mejl.

Za studente koji su već imali korisničko ime na “Moodle“-u je mejl adresa usklađena sa FON-ovim mejlom, tako da mogu sami da resetuju šifru na “Moodle“-u tako što mogu da odu sa početne strane “Moodle“-a na “Forgotten your username or password“ i pod stavkom „Search by email address“ u polju „Email address“ unesu FON-ov mejl i pristisnu na dugme „Search“ koje se nalazi ispod „Email address“ polja. Tako će im na FON-ov mejl biti poslati novi parametri pristupa. 

Studenti koji su izgubili/zaboravili šifru za FON-ov mejl mogu da ga resetuju lično u Računskom centru uz indeks i ličnu kartu.

Indeks je potreban kao dokaz da su studenti Fakulteta, a naročito za studente kojima je zamenjen broj indeksa i razlikuje se od broja indeksa koji su dobili prilikom upisa na Fakultet. 

MOT Moodle

PK Moodle


Nastava iz predmeta Metrološki sistem

Obaveštavaju se studenti da će se nastava iz predmeta „Metrološki sistem“ održati u okviru novog predmeta „Metrologija sa osnovama tehnike“, prema aktuelnom rasporedu nastave.


MOT_2018._predispitni bodovi

Predispitne bodove možete preuzeti ovde. Termin uvida u radove (Kolokvijum 2) je u sredu 06.06. u 15 h, u kabinetu 301b.