Предмет: Метролошки систем

Метрологија са основама технике_измена сала за полагање другог колоквијума

Због немогућности одржавања колоквијума у салама које су дате у распореду полагања колоквијум ће бити одржан у салама Ц001, Ц002 и 111. Моле се сви студенти који су се пријавили за полагање колоквијума да сутра пре почетка колоквијума дођу испред сала Ц001 и Ц002 због распоређивања по салама.


Метрологија са основама технике_обавештење за полагање испита у јунском испитном року

Поштовани студенти,

Због препорука које се односе на превенцију ширења вируса, приликом организовања полагања испита, усмени испит из предмета Метрологија са основама технике полаже се у јунском испитном року писмено у термину усменог испита, 28.06.2020, у 11:00. Тест који ћете полагати садржаће есејска питања, задатке и затворена питања. Градиво које долази на усменом испиту припремате из питања за усмени испит и додатно задатке из мерне несигурности.

Термин писменог испита, 15.06.2020. у 9:00, је термин за полагање колоквијума за студенте који их нису полагали или нису задовољни оствареним поенима на истим.

 


Пријава за други колоквијум из предмета Метрологија са основама технике

Драги студенти,

Због специфичних услова везаних за епидемиолошку ситуацију у земљи и препорука за превенцију ширења вируса потребно је да се пријавите за излазак на предстојећи колоквијум. Рок за пријаву је уторак 02.06. до 23:59.

Пријава је доступна на следећем линку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRBtexsH9hh5HR-AwG7v3Rwm5lIXzRFqK1RZpyvNHarKNx7Q/viewform

Колоквијум ће моћи да полажу искључиво студенти који се до овог рока пријаве за полагање. Молимо вас да се пријавите искључиво ако сте сигурни да ћете приступити полагању јер се на основу броја пријављених прави распоред полагања колоквијума у складу са препорукама за превенцију ширења вируса.

Хвала на разумевању.


Метрологија са основама технике_предиспитни поени

Остварене предиспитне поене можете погледати овде. Усмени испит се полаже, 23.06. у сали Ц201, према следећем распореду: прва група студената са презименима од Алексић до Милетић од 11h (према азбучном редоследу), а преостали студенти од 12h.


Метрологија са основама технике_распоред полагања првог колоквијума

Први колоквијум се полаже,13.04. у 9h, према следећем распореду: у сали RC 005 полажу студенти са презименима од Алексић до Милетић, а у сали RC 006 студенти са презименима од Милосављевић до Шпановић, према азбучном редоследу.


Приступ Moodle систему

Драги студенти, ако нисте до сада отворили налог на Moodle систему факултета, или не можете да активирате постојећи налог, потребно је да отворите нови налог за mail према упутству датом на линку http://rc.fon.bg.ac.rs/servisi/prelazak-na-novi-mejl-server-fon-a/. Преко новог mail-a бићете у могућности да активирате стари или отворите нови налог за Moodle систем. Сви студенти који без проблема приступају свом Moodle налогу и даље могу да га користе са постојећим параметрима за приступ.

др Ана Хорват


MOODLE: УПУТСТВО ЗА ПРИСТПАЊЕ СИСТЕМУ ЗА СТУДЕНТЕ КОЈИ СЛУШАЈУ “МЕТРОЛОГИЈУ СА ОСНОВАМА ТЕХНИКЕ“ И “ПЛАНИРАЊЕ КВАЛИТЕТА“

У прилогу се налазе корисничко име и мејл са ФОН-овог система за студенте који слушају предмете “Метрологија са основама технике“ и “Планирање квалитета“. 

Студентима који до сада нису имали ФОН-ов мејл је мејл направљен.

Свим студентима који до сада нису имали корисничко име на “Moodle“-у, параметри приступа (заједно са шифром) су послати на мејл.

За студенте који су већ имали корисничко име на “Moodle“-у je мејл адреса усклађена са ФОН-овим мејлом, тако да могу сами да ресетују шифру на “Moodle“-у тако што могу да оду са почетне стране “Moodle“-a на “Forgotten your username or password“ и под ставком „Search by email address“ у пољу „Email address“ унесу ФОН-ов мејл и пристисну на дугме „Search“ које се налази испод „Email address“ поља. Тако ће им на ФОН-ов мејл бити послати нови параметри приступа. 

Студенти који су изгубили/заборавили шифру за ФОН-ов мејл могу да га ресетују лично у Рачунском центру уз индекс и личну карту.

Индекс је потребан као доказ да су студенти Факултета, а нарочито за студенте којима је замењен број индекса и разликује се од броја индекса који су добили приликом уписа на Факултет. 

MOT Moodle

ПK Moodle


МЕТРОЛОГИЈА СА ОСНОВАМА ТЕХНИКЕ – ГРУПЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ II КОЛОКВИЈУМА

Други колоквијум из предмета Метрологија са основама технике одржаће се 29.05.2017. у сали C001 у две групе:

Прва група:  у 14:00 часова – до презимена Павловић
Друга група: у 15:00 часова – од презимена Павловић


МЕТРОЛОГИЈА СА ОСНОВАМА ТЕХНИКЕ – ГРУПЕ ЗА СЛУШАЊЕ ЛАБОРАТОРИЈСКИХ ВЕЖБИ

Прве лабораторијске вежбе из предмета Метрологија са основама технике биће одржане у понедељак, 24.04.2017. у лабораторији 004, у две групе:

Прва група:  од 14:00 до 15:00 часова – до презимена Павловић
Друга група: од 15:00 до 16:00 часова – од презимена Павловић


МЕТРОЛОГИЈА СА ОСНОВАМА ТЕХНИКЕ – ГРУПЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ I КОЛОКВИЈУМА

Први колоквијум из предмета Метрологија са основама технике одржаће се 11.04.2017. у сали 210 у две групе:

Прва група:  у 12:15 часова – до презимена Павловић
Друга група: у 13:15 часова – од презимена Павловић


Настава из предмета Метролошки систем

Обавештавају се студенти да ће се настава из предмета „Метролошки систем“ одржати у оквиру новог предмета „Метрологија са основама технике“, према актуелном распореду наставе.